top of page

HMS-prisen 2016: Einar Martin Skjølberg

HMS-prisen 2016 gikk til Einar Martin Skjølberg. Familien var tilstede på utdelingen i desember og mottok prisen, da Einar Martin døde før jul 2016.Han fikk selv vite om prisen før han døde.

Einar Martin får prisen for sin innsats for HMS-tjenesten i over 20 år som både styremedlem, nestleder og styreleder.


Einar Martin har gjennom sitt styreverv vist et ekte og brennende engasjement både for HMS-tjenesten og den enkelte medarbeider. Som leder i industrien i mange år, har han bidratt med solid kunnskap og erfaring i styret.

Einar Martin har gjennom disse årene vært en kontinuitetsbærer som med sitt engasjement og sin kunnskap har vært en viktig bidragsyter for kontinuerlig vekst og utvikling av HMS-tjenesten. Denne utviklingen har igjen kommet HMS-tjenestens kunder til gode ved at det har bidratt til bedre tjenester og bedre HMS-forhold i medlemsbedriftene.


Gratulerer med HMS-prisen 2016.


HMS-prisen deles ut årlig og kan tildeles en person, virksomhet eller institusjon. Bakgrunn for etablering av prisen var HMS-tjenestens ønske om å løfte fram de som virkelig jobber hardt og systematisk med HMS. Vi ville fokusere på de som bidrar til å hindre sykdom, plager og skader som kan skyldes arbeidsmiljøet og som vil skape helsefremmende arbeidsplasser.

Kriteriet for å få prisen er at vedkommende har utmerket seg med innsats utover det vanlige eller forventede innen HMS-området og/eller har resultater ut over det forventede å vise til.


Prisen er kunstverket «På grønn gren» av Thorstein Rittun. Det skal symbolisere HMS-tjenestens visjon «Godt arbeidsmiljø lønner seg».

For HMS-tjenesten

Elisabeth Lund Daglig leder

Comentarios


GODT ARBEIDSMILJØ LØNNER SEG!

bottom of page