top of page

Om oss

HMS-tjenesten ble etablert i 1994 og er en godkjent bedriftshelsetjeneste. Det var flere kommuner, Orkdal sykehus og private virksomheter som stod bak etableringen og vi har hatt en jevn vekst siden den gang.

Våre ansatte

Samtale-med-kaffe-og-logo-Bodil-og-Kine-1024x691.jpeg

Hva vi gjør

Vi er en godkjent bedriftshelsetjeneste og totalleverandør innen HMS. Vi tilbyr våre medlemsbedrifter et bredt spekter av tjenester innen HMS-arbeid, og bistår i å gi deres ansatte gode og trygge arbeidsforhold.

Vi er alltid oppdatert i forhold til gjeldende lover og regler og hjelper bedrifter med nødvendig dokumentasjon i henhold til forskrifter. I tillegg gjennomfører jevnlig ulike kurs og opplæringsprogram.

HMS-tjenesten jobber systematisk og målrettet for å holde oss oppdatert i henhold til gjeldende krav, og et samarbeid med oss betyr trygghet for medlemmene. Vår holdning betyr noe for våre medlemmer og handler om at de alltid kan forvente god kvalitet i våre leveranser.

Hvem vi er

Vårt kompetente fagteam består av sykepleiere, fysio- og ergoterapeuter, leger, yrkeshygienikere, psykolog, og HMS-rådgivere innen Personal, Ledelse, Kvalitet og Miljø.

Våre ansatte har bred og solid erfaring innen HMS-arbeid og tilbyr service og kompetanse til din bedrift.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva vi kan bidra med i din bedrift og hvilke fordeler du har ved et medlemskap hos oss.

På vår kontakt-side finner du også en oversikt over alle våre ansatte og samarbeidspartnere.

hydro15.jpg

Mer om oss:

VÅRE SERTIFISERINGER:

Som miljøfyrtårnsertifisert virksomhet, leverer vi en årlig klima- og miljørapport. Rapporten er offentlig og tilsendes ved henvendelse til post@hms-tjenesten.no.

GODT ARBEIDSMILJØ LØNNER SEG!

bottom of page