top of page

Om oss

HMS-tjenesten ble etablert i 1995 og er en godkjent bedriftshelsetjeneste. Det var flere kommuner, Orkdal sykehus og private virksomheter som stod bak etableringen og vi har hatt en jevn vekst siden den gang.

Samtale-med-kaffe-og-logo-Bodil-og-Kine-1024x691.jpeg

Hva vi gjør

Vi er en godkjent bedriftshelsetjeneste og totalleverandør innen HMS. Vi tilbyr våre medlemsbedrifter et bredt spekter av tjenester innen HMS-arbeid, og bistår i å gi deres ansatte gode og trygge arbeidsforhold.

Vi er alltid oppdatert i forhold til gjeldende lover og regler og hjelper bedrifter med nødvendig dokumentasjon i henhold til forskrifter. I tillegg gjennomfører jevnlig ulike kurs og opplæringsprogram.

HMS-tjenesten jobber systematisk og målrettet for å holde oss oppdatert i henhold til gjeldende krav, og et samarbeid med oss betyr trygghet for medlemmene. Vår holdning betyr noe for våre medlemmer og handler om at de alltid kan forvente god kvalitet i våre leveranser.

Hvem vi er

Vårt kompetente fagteam består av sykepleiere, fysio- og ergoterapeuter, leger, yrkeshygienikere, psykolog, og HMS-rådgivere innen Personal, Ledelse, Kvalitet og Miljø.

Våre ansatte har bred og solid erfaring innen HMS-arbeid og tilbyr service og kompetanse til din bedrift.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva vi kan bidra med i din bedrift og hvilke fordeler du har ved et medlemskap hos oss.

På vår kontakt-side finner du også en oversikt over alle våre ansatte og samarbeidspartnere.

hydro15.jpg

Mer om oss:

VÅRE SERTIFISERINGER:

Som miljøfyrtårnsertifisert virksomhet, leverer vi en årlig klima- og miljørapport. Rapporten er offentlig og tilsendes ved henvendelse til post@hms-tjenesten.no.

GODT ARBEIDSMILJØ LØNNER SEG!

bottom of page