top of page

Helse

Vi hjelper deg å skape sunne og trygge arbeidsforhold

Forebygging av helseproblemer og oppfølging av sykefravær betyr økt konkurransekraft for deg og din bedrift. Vi i HMS-tjenesten kan bistå din bedrift med systematisk helseoppfølging.


Arbeidsmiljøet kan noen ganger føre til økt risiko for plager, helseskader og sykdom. For å sikre at ansatte ikke blir syk, skadet eller får helseplager av jobben kan du som arbeidsgiver iverksette en del tiltak. HMS-tjenesten vil her være din rådgiver og kan både utforme planer og delta i gjennomføring av arbeidet. Det kan være å sørge for at den enkelte får jevnlig helseoveråkning som hørseltester eller pusteprøver. Vi i HMS-tjenesten gir deg råd om nødvendig overvåkning og hvor ofte det bør gjennomføres.


Les mer om vårt tjenestespekter i menyen eller ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi tilbyr:

Sjømannsattest

Vår bedriftslege er godkjent Sjømannslege for sjømenn, og vi utfører sjømannsattester ved vårt kontor i Heim og Orkanger.

Offshoreattest

Vår bedriftslege er godkjent petroleumslege for offshore, og vi utfører offshoreattester vårt kontor på Orkanger.

Vaksinering

Vi i HMS-tjenesten tilbyr bedriftene bistand i forbindelse med vaksinasjon og sikrer en god gjennomføring av prosessen.

Helseovervåking

HMS-tjenesten har omfattende erfaring og kompetanse for å bistå bedrifter i å kartlegge hvorvidt de ansatte utsettes for påvirkninger som kan være helseskadelige.

Sykefravær

Vi i HMS-tjenesten har god erfaring med håndtering av slike saker og er til en hver tid oppdatert på regelverket.

Ergonomi

HMS-tjenesten har erfarne fysioterapeuter som bistår våre medlemmer med en kartlegging av det fysiske arbeidsmiljøet for de ansatte.

Aktuelt

bottom of page